Brugeroprettelse

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger.

 

Tryk på “Selvbetjening”.
Herefter trykkes på ” Opret mig som bruger”  til højre for linien med CPR-nummer.
NB: Hvis du  tidligere var bruger af Lægerne Østerbros hjemmeside,  skal du anvende din tidligere adgangskode og kan logge dig direkte ind på Læge Dorte Landbos e-portal med dit CPR-nummer og tidligere adgangskode.
Du skal altså ikke oprette dig på ny.

Under brugeroprettelsen udfyldes en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt at du angiver en gyldig e-mailadresse, da vi bruger e-mailadressen til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en e-mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”, som sendes til den email-adresse du oplyste, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i e-mailen. Et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt din adgangskode (den du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

Første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen. Du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge.
Som udgangspunkt har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid, såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.